Turner windrow kompos TAGRM kanggo sampah pupuk gajah ternak ing kebon binatang

Katrangan singkat:

Turner windrow roda TAGRM M3000 mandhiri nggawe lingkungan aerobik sing luwih apik kanggo fermentasi bahan organik. Iki bisa mbantu promosi bahan kompos supaya entuk fermentasi kanthi cepet lan cepet dadi pupuk nutrisi.

 

 

 


  • Model: M3000
  • Wektu Utama: 30 Dina
  • Jinis: Didorong dhewe
  • Jembar Makarya: 3000mm
  • Dhuwur Makarya: 1350mm
  • Kapasitas kerja: 950m³ / h
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Babagan Breeding Ternak

    Pira KGS pupuk kewan sing bisa nggawe HARI INI?

    Kanthi cepet ngembangake peternakan kanthi skala gedhe, akeh kotoran ternak angel diatasi. Miturut Menteri Pertanian China, China ngasilake meh 4 milyar ton sampah kewan saben taun.

    farm

    Apa sing bakal kedadeyan yen kita ngeculake pupuk kewan ing lingkungan alam tanpa dispoal ilmiah?

    pollution

    Saran TAGRM

    Komposisi suhu dhuwurminangka cara sing efektif kanggo ngatasi pupuk ternak lan unggas. Bisa ngrusak bahan organik ing ingon-ingon ternak lan unggas kanthi mikroorganisme, saengga ngasilake suhu dhuwur, mateni bakteri patogen, nambah humus bahan organik lan nambah efisiensi pupuk. Peralatan fermentasi (kayata Compost Turner) saka Nanning Tagrm Co., Ltd bisa ngrusak sampah organik lan ora mbebayani kayata pakan ternak lan unggas. Periode pambangunan peralatan cekak, lan level intelijine dadi posisi paling dhuwur ing jagad iki.

    Dina iki, TAGRM 'Mesin Pengubah Kompos wis sukses ditrapake ing luwih saka 100 negara kaya Vietnam, Yordania, Argentina, Rusia, Brasil, Ekuador, Malaysia, Kuwait, Indonesia, lsp, ing proyek-proyek pemanfaatan limbah ternak lan unggas.

    1
    Conutries

    Parameter produk

    Model M3000   Reresik lemah 100mm H2
    Tingkat Kekuwatan 80KW (108PS) WEITOU Tekanan lemah 0,43Kg / cm²  
    Kacepetan rating 2200r / menit   Jembar makarya 3000mm Maks.
    Konsumsi bahan bakar ≤235g / KW · h   Dhuwur kerja 1300mm Maks.
    Batere 24V 2 × 12V Wangun tumpukan Segitiga   42 °
    kapasitas bahan bakar 120L   Kacepetan maju L: 0-8m / min H: 0-24m / min  
    Tapak Crawler 3140mm W2 Kacepetan mburi L: 0-8m / min H: 0-24m / min  
    Jembaré Crawler 300mm Waja Lebar port feed 3000mm  
    Nggedhekake 3635 × 2670 × 3000mm W3 × L2 × H1 Nguripake radius 2100mm min
    Bobot 4000kg Tanpa bahan bakar Mode drive Hidrolik  
    Diameter roller 823mm Kanthi piso Kapasitas kerja 950m³ / h Maks.
    M3000

    Gambar Produk

    M3000
    M3000
    M3000

    Video

    Gambar Rincian

    M3000 and M2600

    Pengepakan lan pengiriman

    Sisih utama mesin kompos bakal dikemas ing mudo, bagean liyane bakal dikemas ing kothak utawa plastik.

    Yen sampeyan duwe syarat khusus kanggo pengepakan, kita bakal njaluk panjaluk kaya sampeyan.

    Loading pic of M25 to Bulgaria (8)

    M2600-Bulgaria

    M2600

    Hubungi Kita

     

                                     Caroline Wei
                                     Sales ngaturr
                                     Nanning Tagrm Co., Ltd.
                                    
                                     QQ: 1838090055
                                     Wechat: + 86-15177788440
                                     Mobile: + 86-15177788440
                                     WhatsApp: + 86-15177788440
                                     Email: tagrm188@tagrm.com

    QR code Carol
    QR code Carol

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita