Warta

  • China’s Biggest Compost Turner-M6300 Feedback from Customer

    Umpan Balik Kompos Terbesar ing China saka Pelanggan

    Umpan Balik Kompos Terbesar ing China-M6300 Saka Alamat Pakaryan Pelanggan: Peternakan ternak ing sisih lor China Bahan baku utama: pupuk sapi organik, pupuk domba Kapasitas Tahap Ternak Tahunan: 78.500 ton Miturut Menteri Pertanian China, prod ...
    Waca liyane
  • The Pollution We Get From The Waste VS The Benefits We Get By Composting It

    Polusi sing Ditampa Saka sampah VS Keuntungan sing Ditampa Kanthi Nggawe Kompos

    Mupangate Kompos kanggo Lahan lan Pertanian Konservasi banyu lan lemah. Nglindhungi kualitas banyu soko njero lemah. Ngindhari produksi metana lan pembentukan leachate ing landfill kanthi ngowahi organik saka landfill dadi kompos. Nyegah erosi lan gambut ing pinggir dalan ...
    Waca liyane
  • Top 8 Composting Trends In 2021

    8 Tren Kompos Paling Dhuwur ing taun 2021

    1. Organisasi metu saka mandat TPA padha karo pungkasan taun 1980-an lan awal taun 1990-an, taun 2010 nuduhake yen larangan utawa mandat pembuangan TPA minangka alat sing efektif kanggo ngeterake organik menyang fasilitas pengomposan lan pencernaan anaerobik (AD). 2. Kontaminasi - lan nangani ...
    Waca liyane