Babagan Kita

Terobosan

  • Company

TAGRM

PURWAKA

Nanning Tagrm Co., Ltd duwe spesialisasi ing desain lan manufaktur macem-macem turner kompos, peralatan fermentasi biologis lan perlindungan lingkungan. Liwat 30 taun riset lan pangembangan terus-terusan, lan kaluwihan kurang konsumsi, output dhuwur & efek instan, produk TAGRM wis menang luwih saka 30 paten nasional.

  • -
    Diadegake ing taun 1997
  • -
    Luwih Saka 13000 METER SQUARE
  • -+
    Luwih saka 15 PRODUK
  • -+
    Luwih saka 60 negara

produk

Inovasi

Kauntungan

Kauntungan

  • STORNG TECHNICAL TEAM

    TIM TEKNIK STORNG

    Tim teknis TAGRM minangka tim sing apik banget kanthi pengalaman profesional lan teknik sing apik ing pirang-pirang dekade. Kanggo nyukupi kabutuhan pasar, TAGRM bakal terus fokus marang pambangun tim bakat.
    liyane
  • EXCELLENT PERFORMANCE

    PRESTASI LUCU

    Turning windrow TAGRM cocog kanggo skala kompos cilik nganti gedhe. Dheweke duwe kinerja apik kaya efisiensi kerja sing dhuwur, bahan tahan lama lan kuwat, operasi sing aman & kepenak, lsp.
    liyane
  • AFTER-SALES SERVICE

    LAYANAN sawise-SALES

    Layanan sawise adol TAGRM ing turner kompos kalebu pandhuan teknis profesional, pasokan suku cadang pangopènan, pangopènan sacara periodik, lsp.
    liyane

PAWARTA

Layanan Pisanan

  • Umpan Balik Kompos Terbesar ing China saka Pelanggan

    Umpan Balik Kompos Terbesar ing China-M6300 Saka Alamat Pakaryan Pelanggan: Peternakan ternak ing sisih lor China Bahan baku utama: pupuk sapi organik, pupuk domba Kapasitas Tahap Ternak Tahunan: 78.500 ton Miturut Menteri Pertanian China, prod ...

  • Polusi sing Ditampa Saka sampah VS Keuntungan sing Ditampa Kanthi Nggawe Kompos

    Mupangate Kompos kanggo Lahan lan Pertanian Konservasi banyu lan lemah. Nglindhungi kualitas banyu soko njero lemah. Ngindhari produksi metana lan pembentukan leachate ing landfill kanthi ngowahi organik saka landfill dadi kompos. Nyegah erosi lan gambut ing pinggir dalan ...