Umpan Balik Kompos Terbesar ing China saka Pelanggan

Kompos Turner-M6300 Paling gedhe ing China

Umpan Balik saka Pelanggan

Alamat Pakaryan: Peternakan ternak ing sisih lor China

Bahan baku utama: Pupuk sapi organik, pupuk wedhus

Kapasitas Tahap Ternak Tahunan: 78.500 ton

Miturut Menteri Pertanian China, China ngasilake meh 4 milyar ton sampah kewan saben taun. Minangka peternakan ternak sing luwih gedhe ing sisih lor China, nggunakake pupuk kewan kasebut kanthi penting. Kanthi bantuan mixer kompos kotoran kewan TAGRM, peternakan ternak bisa ngowahi, aduk, campuran, remuk lan oksigen bahan organik sing garing kalebu pupuk sapi, pupuk wedhus, sedotan lan bahan liyane, lan dadi pupuk organik sing terkenal.

compost
compost (1)

Mesin Nguripake: TAGRM kompos turner M6300

Jembar Makarya: 6500mm

Dhuwur Makarya: 2500mm

Kapasitas Kerja: 3780m³ / h

compost

Minangka mesin turner pupuk kompos bio paling gedhe, mesin pembentuk kompos TAGRM M6300 dirancang kanggo ngolah kompos nganti 3780 meter kubik per jam, gumantung karo jinis lan ukuran turner. Turner windrow gaya Drum nampilake drum baja horisontal kanthi flail sing dadi udara ing windrow kompos. Iki uga nggunakake angkat roller kontrol hidrolik, penebalan lan penebalan tabung baja mulus, lan roller kasebut dilengkapi piso baja mangan tahan karat sing kuat. Desain heliks ilmiah ngidini turner kompos bisa ngremuk bahan baku kanthi 1/1000 dispersi bahan baku kalebu campuran lan aduk kanthi seragam, uga oksigenasi lan adhem.

TAGRM yakuwi nglindhungi sistem ekologis bumi. Kanthi ngewangi & nyengkuyung masarakat ing saindenging jagad supaya nggunakake sampah kita kanthi luwih apik, kayata sampah padat kotamadya, limbah sampah lan panganan, kotoran kewan, lsp. .

Klik ing kene kanggo rincian liyane babagan Turning ternak TAGRM M6300 utawa video umpan balik pelanggan M6300.


Wektu kiriman: Jul-22-2021