Mesin campuran kompos murah kanggo turnover kompos kotoran jaran ternak

Katrangan singkat:

Peralatan kompos TAGRM M2000 dirancang kanggo ngolah kompos nganti 430 meter kubik per jam gumantung saka jinis lan ukuran turner. Minangka mesin pembuat kompos otomatis sing didol ing China, M2000 bisa ngirit biaya tenaga kerja 150 tenaga kerja.

 


  • Model: M2000
  • Wektu Utama: 30 Dina
  • Jinis: Didorong dhewe
  • Jembar Makarya: 2000mm
  • Dhuwur Makarya: 800mm
  • Kapasitas kerja: 430m³ / h
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Babagan Breeding Ternak

    Kanthi cepet ngembangake peternakan kanthi skala gedhe, akeh kotoran ternak angel diatasi. Miturut Menteri Pertanian China, China ngasilake meh 4 milyar ton sampah kewan saben taun.

    farm

    Pira KGS pupuk kewan sing bisa nggawe HARI INI?

    Animal-manure

    Saran TAGRM

    TAGRMMesin Campuran Kompost kanthi otomatis bisa ngrampungake bahan kompos, giliran, campuran, remuk lan oksigen kanggo bahan kompos kaya ternak lan pupuk unggas, lan sistem penyemprotan bisa nambah banyu lan fermentasi menyang bahan kompos. Dina iki,TAGRM 'Mesin Pengubah Kompos wis sukses ditrapake ing luwih saka 100 negara kaya Rusia, Brasil, Ekuador, Malaysia, Kuwait, Yordania, Argentina, Indonesia, lsp, babagan proyek pemanfaatan limbah ternak lan unggas.

    1
    Conutries

    Parameter produk

    Model M2000   Reresik lemah 130mm H2
    Tingkat Kekuwatan 24.05KW (33PS)   Tekanan lemah 0,46Kg / cm²  
    Kacepetan rating 2200r / menit   Jembar makarya 2000mm W1
    Konsumsi bahan bakar ≤235g / KW · h   Dhuwur kerja 800mm Maks.
    Batere 24V 2 × 12V Wangun tumpukan Segitiga 45 °
    Kapasitas bahan bakar 40L   Kacepetan maju L: 0-8m / min H: 0-40m / min  
    Tapak rodha 2350mm W2 Kacepetan mburi L: 0-8m / min H: 0-40m / min  
    Dhasar rodha 1400mm L1 Nguripake radius 2450mm min
    Nggedhekake 2600 × 2140 × 2600mm W3 × L2 × H1 Diameter roller 580mm Kanthi piso
    Bobot 1500kg Tanpa bahan bakar Kapasitas kerja 430m³ / h Maks.

    Gambar Produk

    M2000 Kompos Turner Tanpa Kabin

    M2000 without cabin
    M2000 without cabin
    M2000 without cabin
    M2000 without cabin

    M2000 Kompos Turner Kanthi Kabin

    M2000 with cabin
    M2000 with cabin
    M2000 with cabin
    M2000 with cabin

    Video

    Pengepakan lan pengiriman

    2 set turner kompos M2000 bisa dimuat ing 20 HQ. Sisih utama mesin kompos bakal dikemas ing mudo, bagean liyane bakal dikemas ing kothak utawa plastik. Yen sampeyan duwe syarat khusus kanggo pengepakan, kita bakal njaluk panjaluk kaya sampeyan.